Samme værdier nu som før

Line

Står du og mangler en leverandør af døre, fyldninger, bundstykker, lister eller lignende, står vi hos HTM Component parate til at modtage din ordre. Her møder du altid en åben dialog – også hvis du skal have noget lidt ud over det sædvanlige. Og du kan selvfølgelig regne med, at den endelige leverance er helt i orden. Sådan har vi gjort det siden 2013 – og vores erfaring og knowhow går endnu længere tilbage.

HTM Components historie

Line

HTM Component er grundlagt af Jørn Bjerg Christensen, der har lavet dørkomponenter og andre leverancer til træindustrien i mere end 40 år. Igennem årene har Jørn opbygget en erfaring med avancerede limteknikker til produktionen af døre, som sikrer en helt særlig styrke i komponenterne.

I 2013 erhvervede han sig det, der dengang hed Herning Trætørring og Maskinsnedkeri og etablerede HTM Component for selvstændigt og uafhængigt at kunne levere topkvalitet til sine kunder. Siden er der opstartet generationsskifte i HTM Component, og i fremtiden vil Jørns to sønner, Casper Bjørnholt Bjerg og Nicolai Steenholdt Christensen stå i spidsen for virksomheden.

 

HTM Components historie

Åbenhed og det gode håndværk er vores kerneværdier

Line

Hos HTM Component har vi vores værdier med på arbejde. Godt håndværk er en hjertesag for os, og vi ved, at kvalitet ikke bare handler om grundighed i fremstillingen og gode materialer, men også om tæt dialog hele vejen fra ordre til levering. Vi lever af vores kunders tilfredshed, så vi er villige til at gå langt for at sikre, at du lykkes. Hver gang.

Åbenhed og det gode håndværk er vores kerneværdier